Dzīvojamais komplekss pašā Jūrmalas centrā
Dzīvojamais komplekss pašā Jūrmalas centrā

Vēlies uzvarēt mūsu konkursā?

13.12.2018

Dzīvojamais komplekss Rīgas 51 aicina piedalīties - atbildi uz pāris jautājumiem un varbūt tieši Tu saņemsi dāvanu karti divām personām no restorāna "Lighthouse Grill", kas atrodas Jomas ielā. Lai piedalītos konkursā, komentāros līdz 21. decembrim ir jāatbild uz šādiem jautājumiem:

  1. Cik dzīvokļu ir projektā Rīgas 51 Apartments?
  2. Cik minūšu gājiena attālumā no Rīgas 51 Apartments atrodas koncertzāle "Dzintari" (pēc Google Maps datiem)?
Demo dzīvokļa virtuālā 3D tūre jau ir pieejama!

Tagad vari apskatīt dzīvojamā kompleksa Rīgas 51 demo dzīvokli neizejot no mājām

18.02.2019
Apsveicam Rīgas 51 Ziemassvētku konkursas uzvarētāju!

Silti sagaidām mūsu pirmā konkura uzvarētāju Ilzi Pētersoni ar dāvanu karti! Sekojiet jaunumiem mūsu mājaslapā un Facebook lapā - arī turpmāk plānojam rīkot interesantus konkursus ar pievilcīgām balvām!

22.12.2018
Pasaules klases notikums Jūrmalā!

Latvijā pirmo reizi norisināsies Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) turnīra posms. Turnīrs norisināsies Lielupes tenisa centra atklātajos kortos no 22. līdz 28. jūlijam. Tas atrodas tikai 7 min brauciena attālumā no Rīgas 51.

15.11.2018
Atveram durvis mūsu viesiem!

Aicinām piedalīties Rīgas 51 atvērto durvju dienas pasākumā, kas norisināsies sestdien, 11. maijā, no plkst 11.00 līdz 16.00. Priecāsimies ar jums aprunāties mājīgā atmosfērā un pie kafijas tases. Mūsu uzņēmuma pārstāvji pastāstīs par projektu, kā arī banku pārstāvji piedāvās īpašus aizdevuma nosacījumus. Dzīvokļiem tiek piedāvāta arī īre ar izpirkuma tiesībām. Kompleksa īpašnieks - Baltic Investment Group - ir sagatavojis īpašas noderīgas dāvanas tiem, kas ieradīsies uz atvērto durvju dienas pasākumu un noslēgs līgumu par nekustamā īpašuma iegādi. Nāc un izvēlies!

10.09.2018
Intervija ar Baltic Investment Group valdes locekli Ļevu Golandu

"Dzīvojamais komplekss Rīgas ielā 51 jau no sākuma ir radīts ar domu par vietējiem nevis ārzemju pircējiem. Tas atspoguļojas arī dzīvokļu plānojumā. Praktiski visā Eiropā populārāka kļūst dzīvojamo platību optimizācija. Mēs nolēmām neatpalikt no šīs tendences arī Jūrmalas projektā," - saka BIG valdes loceklis Ļevs Golands.

22.04.2018